Обади ни се:

You are on Furniture Clinic BG

Visit Furniture Clinic USA
Furniture Clinic Antique Finish Kit Leather Care Kit
£ In stock! Order now!
Product description: A unique kit designed to spray the antique finish back onto leather when the top coat wears off, exposing a brighter colour beneath. Perfect for restoring colour to Chesterfield sofas.

Комплект за лакиране на антична кожаОт 120.00 лева

Наличен и готов за доставка

Избери РазмерКоличество


  Сложи в кошницата
ЛЕСНА ПОРЪЧКА С ЕДИН КЛИК
Просто въведете своя телефонен номер и ние ще се свържем с Вас!
ПОРЪЧАЙEach kit comes with the following;

Small Kit:

  • 250ml Alcohol Cleaner
  • 250ml Antique Colour
  • 250ml Leather Finish
  • Airbrush & 2 x 400ml Propellant Cans
  • Cloth & Instructions

Large Kit:

  • 250ml Alcohol Cleaner
  • 500ml Antique Colour
  • 500ml Leather Finish
  • Airbrush & 4 x 400ml Propellant Cans
  • Cloth & Instructions

За продукта


Не изисква правенето на точен цвят, тъй като ние произвеждаме цветовете, които са фабрично нанесени върху  кожата. Има само ограничена гама от цветове, които ние поддържаме на склад.

Комплектът за антично лакиране е проектиран като лесен за употреба и много ефективен комплект за повторно нанасяне на горният слоя цвят върху кожата. Изтъркваемите кожи, имат горен слой цвят, обикновено тъмен, като тъмно червен, зелен, син или кафяв. Този цвят е проектиран така, че да се изтрива, тъй като кожата трябва да изглежда стара. Заради търсенето на този ефект, понякога кожата може да изглежда ужасно.

Това е изключително често срещано в Chesterfields и в стари дивани в антикварен стил.

Как действа: Като почне да се изтрива горният слой, отдолу се показва по светъл основен цвят. Това е известно като основен цвят и обикновено е ярък, като червен, зелен, син, беж и кафяв. След това се нанася силен лак, за да се запечати цветът. След това се нанася втори слой върху горната част на лак. Този слой е много тъмна версия на базовото покритие основен цвят, като тъмночервен или тъмнозелен ..... този цвят е почти черен.

Често с този тип мебели, с ежедневна употреба, тъмният цвят на горния слой започва да се износва, излагайки твърде много от яркото основно оцветяване отдолу. Това създава големи участъци с ярки цветове, което прави кожата изключително нестабилна и странна. Това лесно се фиксира чрез пръскане на горния слой с боя  върху кожата.

Най-горният слой боя се напръсква в светли, тънки слоеве, непосредствено върху лака, за да се осигури изтриването или "античния" вид. Прилага се с намерението да се даде възможност на базовия цвят да се покаже и да даде този емблематичен ефект на честърфилд. Обикновено бутонните области и ръбовете се напръскват много по-тъмно от другите области, за да подобрят този ефект.

Red Rub Off Leather
Red
Green Rub Off Leather
Green
Blue Rub Off Leather
Blue
Brown Rub Off Leather
Brown
Tan Rub Off Leather
Tan


Този продукт се доставя само по поръчка.


Подходящ за:

Antique Finish Kit може да се използва за възстановяване или смяна на цвета на така наречените ръб-оф изтриваеми кожи, или двутонови оцветявания - като честърфийлд за постигане на състарен ефект.


  Двутонови покрития, състарени покрития

Покривност и срок на годност

The Antique Finish Kit се предлага в две разфасовки:

Small Kit - подходящ за един фотьойл

Large Kit - подходящ за три местен диван

Отзиви

Преглед Боядисване и възстановяване на кожа