Обади ни се:

You are on Furniture Clinic BG

Visit Furniture Clinic USA

Как да го направим - ръководство


Изтриванията и драскотините върху кожените седалки за кола и кожените мебели са прекалено често срещан проблем, който може да остави неприятна зона на повреда върху иначе перфектно парче кожена тапицерия. Добрата новина е, че с помощта на ръководството и продуктите, показани на тази страница, да се отървете от драскотини и издрасквания върху кожата може да бъде бързо, лесно и лесно на баланса на банката! За подробности вижте ръководството за видеоклипове по-горе и ръководството стъпка по стъпка по-долу.


Ниво на трудност
1
2
3
4
5

Много хора питат; "Как почиствате кожата?" Това ръководство ще ви обясни как да почистите всички елементи от кожа.


Ниво на трудност
1
2
3
4
5

Това ръководство ще ви обясни как да почистите анилиновата кожа. Анилиновата кожа е много мека и естествена кожа, тъй като е само боядисана и не съдържа защитно покритие. Тя попива много лесно петна и мръсотия.


Ниво на трудност
1
2
3
4
5

В това ръководство ще възстановим двуместен диван


Ниво на трудност
1
2
3
4
5

Това ръководство ще обясни стъпка по стъпка правилните процедури за успешно почистване на петна от мастило и маркировки от кожа. Използвайки нашия комплект за премахване на мастило от кожа- leather ink remover kit, лесно можете да премахнете петна от мастило от кожени мебели, интериор на автомобили, дрехи, чанти и други елементи от кожа.


Ниво на трудност
1
2
3
4
5

Има два различни вида котешки щети, които можете да получите на кожените си мебели. Първата е мястото, където котката издрасква страните на дивана, като изважда влакната / космите от кожата. Вторият е мястото, където котката ще надраска седалищната възглавница, причинявайки по-права линия.


Ниво на трудност
1
2
3
4
5

Това ръководство ще ви покаже как да промените цвета на кожения диван. Ще сменим малка седалка от светло бежово до кафяво, за да демонстрираме правилната процедура за промяна на цвета на кожата.


Ниво на трудност
1
2
3
4
5

Това ръководство ще ви покаже как да оправите скъсване в кожа. Същата процедура се отнася и за сълзи от всички видове кожа: мебели, интериор на колата, дрехи и всички други кожи.


Ниво на трудност
1
2
3
4
5

Това ръководство ще ви покаже как да се оправи частичен разрез в кожата, който е само на повърхността на кожата. Ако рязането е преминало през цялата кожа, причинявайки разделяне на кожата, трябва да прочетете ръководството за ремонт на скъсвания.


Ниво на трудност
1
2
3
4
5

Омекотяването на кожата не е трудна задача и лесно се постига с помощта на Leather Revive, кожено масло, предназначено да омекоти твърдата кожа.


Ниво на трудност
1
2
3
4
5

Това ръководство ще ви покаже как да коригирате изгаряне по кожата. Понякога изгарянията проникват през кожата , така че това ръководство може да се използва и за демонстриране как да се ремонтира и дупка в кожата.


Ниво на трудност
1
2
3
4
5

Това ръководство ще ви покаже как да възстановите цвета на интериора на кожената кола. Тъй като можем да съчетаем точно цвета на кожата, можете да използвате нашия комплект за боядисване на кожата, за да възстановите изцяло интериора или една седалка за кола или дори само един износен панел.


Ниво на трудност
1
2
3
4
5

Ръководство стъпка по стъпка за това как да премахнете петна от кожа, включително; Трансфер на бои, храна, вино и напитки, вестникарски печат, боя и лак за нокти.


Ниво на трудност
1
2
3
4
5

Това ръководство ще ви покаже как да промените цвета на кожената седалка за кола. Ще променим цвета на този интериор от червено в сметана, но е възможно да промените цвета, който искате. Промяна на цветовете може да бъде направена от всеки цвят на друг, т.е. черен до бял или бял до черен, с толкова успешни резултати.


Ниво на трудност
1
2
3
4
5

Furniture Clinic Ви ръководи как да възстановите успешно конвертируемия покрив, използвайки нашите продукти. Прочетете за полезни съвети и цялата информация за продуктите.


Ниво на трудност
1
2
3
4
5

Furniture Clinic Ви ръководи как успешно да възстановите блясъка на кожените обувки, като използвате нашите продукти. Прочетете за полезни съвети и цялата информация за продуктите.


Ниво на трудност
1
2
3
4
5

Фърничър Клиник Ви ръководи как успешно да почиствате, грижите и предпазвате интериора на класически автомобили, като използвате нашите продукти. Прочетете за полезни съвети и цялата информация за продуктите.


Ниво на трудност
1
2
3
4
5