Обади ни се:

You are on Furniture Clinic BG

Visit Furniture Clinic USA
Furniture Clinic Leather Revive Leather Care Kit
£ In stock! Order now!
Product description: A natural oil based conditioner used to soften hard, dried out & stiff leathers. Penetrates deep into the leather to provide a lovely soft touch.

Омекотител за кожаLeather Revive е естествен кожен омекотител, който се използва за омекотяване на сухи и твърди кожи. Leather Revive действа като омекотител за кожа и може да проникне дълбоко в структурата на кожата, за да омекоти старите, твърди, крехки кожи и върне здравето им. 

От 27.00 лева

Наличен и готов за доставка

Избери РазмерКоличество


  Сложи в кошницата
ЛЕСНА ПОРЪЧКА С ЕДИН КЛИК
Просто въведете своя телефонен номер и ние ще се свържем с Вас!
ПОРЪЧАЙЗа продукта

  • Идеален за омекотяване на стари, твърди и чупливи кожи
  • Подходящ за всички видове кожи
  • Бърза и лесна употреба
  • Удължава живота на кожата
  • Ефективно изгоден пред смяната на кожа

Leather Revive Възстановяващ балсам на маслена основа,  използва се за омекотяване на стари, сухи и твърди кожи. Неговата уникална проникваща способност във фибрите на кожата омекотява и подхранва кожата с естествени масла. Възстановяващият балсам прави кожата мека и еластична. Може да се използва както самостоятелно, така и преди боядисване.


Подходящ за:


Leather Sofa, Armchair, Chairs and FurnitureLeather Car Seat or InteriorHandbagLeather Shoes, Boots or FootwearLeather Jacket or Clothing


Leather Revive Може да се използва върху всички различни кожени изделия, от мебели и интериор на автомобили до дрехи, обувки, чанти и дори кожени кожени изделия. Работи върху всички цветове на кожата и всички различни видове структура.


Aniline & Semi-Aniline Leather
Pigmented / Top Coat Leather
Oil & Wax Pull Up Leather
BiCast Leather
Two Tone, Mottled & Antique Finished Leather

Покривност и срок на годност

250ml Leather revive са достатъчни за:

Омекотяване на три местен диван!

Омекотяване на автомобилен интериор! 


Срок на годност 5 години при съхранение на хладно и сухо място.

Инструкции

Стъпка 1.

Нанесете обилно покритие от Leather Revive на кожата и масажирайте с ръцете си. Важно е много внимателно да огъвате и смачкате кожата, за да работите с Leather Revive чрез всички влакна. Препарата чрез масажиране трябва да проникне до всички влакна на кожата.

Стъпка 2.

След като направите това, нанесете върху кожата още от препарата. Оставете да изсъхне за няколко часа или за една нощ за най-добри резултати. Тази слой препарат бавно ще проникне в кожата и ще я омекоти.

Стъпка 3.

На следващият ден използвайте суха кърпа, с която да оберете остатъците от препарата .

Ако резултатът не Ви удовлетворява повторете процеса, докато получите желания ефект.

Често задавани въпроси


Leather Revive подходящ ли е за всички видове кожи?

Да, Leather Revive може да се използва за омекотяване на твърди, сухи кожи от всякакъв вид, включително; Анилин, Полуанилин, Пигментирани / Top-Coat, BiCast кожа, намаслени кожи , пул-ъп и двуцветни / антични кожи.


Мога ли да използвам Leather Revive за омекотяване на всички видове кожи?

Да, тъй като е формулиран така, че да е ефективен при подмладяване на всички видове кожа, той може да се използва върху всеки кожен артикул, включително седалки и интериори за автомобили, мебели като мека мебел, столове и други тапицерии и дрехи. Той ще даде нов живот на всяка стара суха кожа.


Ще възстанови ли напуканата кожа?

Не, leather revive може да се използва за омекотяване на стара, твърда и суха кожа, за да се поддържа мека и еластична, което ще помогне да се предотврати напукване. Но ако кожата вече е напукана, тогава той не може да я ремонтира, за да ремонтирате пукнатини в кожата, ще ви е нужен комплект за възстановяване на кожа

и или Ремонт на кожа , за малки зони на щети или нашата комплект за боядисване на кожи , за използване при покриване на по-големи области.


Мога ли да почиствам и поддържам кожата си нормално, след като я обработя с Leather Revive

Абсолютно, защитата на кожата от мръсотия и петна и редовното почистване ще удължи живота й и може да се извърши както обикновено след използване на Leather Revive. Нашият комплект за грижа за кожата е перфектен за това и осигурява всичко необходимо за почистване и защита на кожените ви повърхности в един удобен пакет .Отзиви

Полезни артикули

Преглед Почистване и освежаване на кожа