ГРУНД ЗА КОЖА

ГРУНД ЗА КОЖА Към продукта

ГРУНД ЗА КОЖА
  • Производител: Furniture Clinic
  • Модел: Грунд за кожа
  • Наличност: В наличност
15.00лв.

Adhesion Promoter е продукт на полиуретанова основа, който подобрява свързващите свойства между кожата и боята. Нанесен върху кожата преди боядисване създава гъвкава основа. Когато се нанесе боята, тя залепва по-добре върху грундираната основа отколкото направо върху кожата.

Adhesion Promoter (creases)

Схемата илюстрира как грунда създава здраво гъвкаво покритие, за което боята прилепва много по-добре.


Свързващите способности на грунда за кожа са доста по-добри отколкото на боята за кожа, затова веднъж нанесен той прави много здрава връзка в системата кожа-боя.


ПОДХОДЯЩ ЗА:

Adhesion Promoter е идеален за използване при всички случаи на възстановяване и ремонт на кожа, особено тези, при които кожата е силно омазнена.. В тези случаи Adhesion Promoter запълва порите и пукнатините, така че когато боята се нанесе, остатъчната мазнина да не пробие през боята. 

Adhesion Promoter трябва да се използва и върху кожа, която очаквате да бъде проблематична, както области, където е извадена мазнината / маслото. Продуктът ще помогне на боята да намали шансовете за връщане на мазнината и промяната на цвета.

Той трябва да се прилага и в зони на силно натоварване като автомобилни седалки, седящи места на мебели, подлакътници и др.