КОМПЛЕКТ ЗА БОЯДИСВАНЕ НА КОЖА

КОМПЛЕКТ ЗА БОЯДИСВАНЕ НА КОЖА Към продукта

  • Производител: Furniture Clinic
  • Модел: Кожа
  • Наличност: В наличност
120.00лв.

Комплекта се използва и се препоръчва от професионални тапицери на мебели и автомобили. Не само това, но боите, които използваме, са същите като тези, използвани при производството на кожи с най-високо качество в Обединеното кралство.

Възстановявате износени участъци или може да се използва за цялостно боядисване или смяна на цвета на кожени мебели, авинтериори, дрехи, обувки, чанти и всякакъв вид изделия от кожа.

Комплекта за боядисване на кожа не е просто боя за кожа - това е една завършена система от продукти, които ще ви дадат перфектен резултат всеки път, когато решите да го използвате. Създаден за професионалисти в кожената индустрия, нашият комплект е стандарт за качество, дълъг живот на покритието и не на последно място безопасен за употреба.

Защо нашият комплект за боядисване на кожа е най-добър? Ние използваме боя на водна основа - традиционна технология използвана в кожената индустрия от години. Крайният резултат е чисто нова кожа. Това така, защото процеса повтаря фабричното боядисване на кожата. Веднъж боядисана, вашата кожа ще изглежда като нова.

Как се прави: Първо премахнете фабричният лак от кожата с Leather Prep. Това ще помогне на боята по-добре да попие и залепне върху повърхността и ще направи идеално покритие. След нанасянето на боята, нанесете защитният слой - лакът.Лакът е защитното покритие, което прави вашата кожа използваема с години.

Колко издържливо е покритието? Нанесеното покритие - боя и лак е здраво колкото покритието на нова кожа - това е тествано по Британски и Европейски стандарти за качество. 

ПОДХОДЯЩ ЗА:
Всички видове кожени изделия, без велур и набук
Внимание: Показаните цветове в палитрата са базови. Ако изберете бежов цвят и очаквате да съвпадне с вашият бежов цвят - има голяма вероятност да не съвпадне. Това е така, защото нюансите само на един бежов цвят са хиляди. Поради тази причина ние предлагаме сервиз за правене на точен цвят по ваша мостра, която може да ни изпратите по куриер или да ни я донесете на място.

СЕРВИЗ ЗА ПРАВЕНЕ НА ТОЧЕН ЦВЯТ:

Предлагаме направате на точен цвят за вашето кожено изделие

Изпратете ни подглавник от коженият салон на автомобила.

Ако желаете точен цвят за кожена гарнитура - следвайте инструкцията по-долу.

КАК ДА ВЗЕМЕТЕ ПАРЧЕ ЗА МОСТРА ОТ КОЖАТА

 

Leather Sample 1
 
1. За да изрежете проба от кожа от дивана, за да ни изпратите, има две места, от които можете да я получите. Първият е от дъното на дивана. Обърнете канапето на неговата страна или на гърба, както е показано на снимката, и ще видите плата, закачен към рамката.
Leather Sample 2
 
2. Зад плата винаги има надвесена кожа. С помощта на отверка или друг остър предмет отстранете няколко скоби и след това отлепете плата.
Leather Sample 3
 
3. След това ще видите (както е показано) надвес от кожа, прикован към рамката. Отново ще трябва да извадите скобите.
Leather Sample 4
 
4.След изваждането на скобите отрежете парче кожа от надвеса.
Тя трябва да бъде по-голяма от 50 ст., ако не можете да получите нещо толкова голямо, след което да ни изпратите толкова малки парчета, колкото можете.
Запомнете: Колкото по-голяма е пробата или колкото повече изпращате, толкова по-точно можем да направим цвета.
Leather Sample 5
 

ОПЦИЯ  2

Ако не можете да получите проба отдолу, тогава следващото най-добро място е от една от възглавниците. Отворете ципа, както е показано на снимката, и след това намерете къде е залепена кожата.Където е, ще бъде надвес от кожа. Кожата тук обикновено е тънка, така че най-добре е да ни изпратите няколко ленти.

ПОКРИВНОСТ И СРОК НА ГОДНОСТ

Комплекта е наличен в 4 размера;

Малък - Достатъчен за 2 предни седалки на автомобил!

Среден -  Достатъчен за триместен диван или салон на автомобил!

Голям - Достатъчен за автомобилен салон плюс всички елементи!

Много голям - Достатъчен за 3 модулна кожена гарнитура 1+2+3 места!