Препарат за премахване на мастило от кожа

Препарат за премахване на мастило от кожа Към продукта

Препарат за премахване на мастило от кожа
  • Производител: Furniture Clinic
  • Модел: Премахване на мастило
  • Наличност: В наличност
31.00лв.

Leather Ink Remover е идеален за премахване на всички видове мастило от кожени повърхности, включително;

 Упорити петна от мастило

 Петна от химикалка

 Петна от маркер

 Петна от флумастер


Leather Ink Remover ще премахне всички петна от мастилото от скъпоценните ви повърхности. Специално разработен, за да намали повредата на кожата, комплектът за почистване на мастило от кожа съдържа лека смес от почистващи препарати за лесно отстраняване на упоритите петна, като същевременно причинява малко или никаква загуба на цвят на кожата.

Нашият Ink Remover е специално формулиран за справяне с петна от мастило върху кожата. Ако имате друг вид петна, като например прехвърляне на бои от дрехи, препоръчваме да използвате нашият Leather Stain Remover за да премахнете тези петна.


ПОДХОДЯЩ ЗА:Leather Ink Remover може да се използва върху всички различни изделия от кожа, от мебели и интериор на кола до дрехи, обувки и чанти. Работи върху всички цветове на кожата и всички различни видове зърна, като винаги премахва петна от мастило безопасно.

  Pigmented / Top Coat Leather
  Semi-Aniline
  BiCast Leather
  Two Tone, Mottled & Antique Finished Leather


Важно: Повечето модерни кожени повърхности имат фабрична повърхност, която лесно се почиства. Въпреки това, някои кожи се третират по различен начин и са склонни да оцветяват. Тези кожи са известни като анилинови кожи. Ако имате петна от мастило върху тези видове кожа, трябва да използвате нашия Leather Degreaser за да го премахнете.

ПОКРИВНОСТ И СРОК НА ГОДНОСТ

Комплектът за отстраняване на мастило от кожа съдържа достатъчно продукти за премахване на многоцветни мастила от кожа. Ако оцветяването на мастилото е свежо или на сравнително нова кожа, комплектът има достатъчно течност за отстраняване на мастилото, за да премахне петно с дължина около 60 см. Ако петната или кожата е стара, тогава можете да очаквате петната от мастилото да бъдат по-упорити, в този случай комплектът ще премахне около 30 см мастило.

Съхранявайте продукта на хладно място добре затворен.