БОЯ ЗА ТЕКСТИЛ

БОЯ ЗА ТЕКСТИЛ Към продукта

БОЯ ЗА ТЕКСТИЛ
  • Производител: Furniture Clinic
  • Модел: Текстил
  • Наличност: В наличност
22.00лв.

Fabricoat е блестящо продължение на нашата гама от бои за кожа, което позволява на всеки да вземе сам бутилката и да боядиса всякакви тъкани, за да възстанови или промени цвета. Fabricoat може да се използва и за създаване на индивидуални дизайни и модели.

Веднъж нанесена, Fabricoat остава мека и гъвкава, като осигурява прекрасно покритие, което да се наслаждавате с години. Боята попива във всички абсорбиращи материали и след изсъхване няма да накара материала да стане твърд и груб.

* ЗАБЕЛЕЖКА: това може да се използва само за промяна на по-светъл цвят до по-тъмен цвят. Ако не сте сигурни, моля, свържете се с нас тук преди покупката

Fabric

Снимката (по-горе) е интериорна тъкан, която сме сменили до розово, показвайки как продуктът е попил, без да променя външния вид или усещането - все още можете да видите перфектно.


ПОДХОДЯЩ ЗА:

Използвайте Fabricoat, за да превърнете цвета на много елементи в дома ви като мебели и тапицерия, интериор на автомобили, обувки, чанти и аксесоари или дрехи. Той е много ефективен при възстановяването или промяната на цвета на:


   - Тъкани

   - Платно

   - Текстилни изделия

ПОКРИВНОСТ И СРОК НА ГОДНОСТ

Една 250мл бутилка Fabricoat е достатъчна, за да възстанови цвета на предмети като автомобилна седалка, малък фотьойл или стол за хранене.

Ако се държи на хладно сухо място, Fabricoat ще продължи няколко години. Опитайте се да не излагате Fabricoat на температури под 6 градуса по Целзий и никога да не замръзва.