Датско масло за дърво

Датско масло за дърво Към продукта

Датско масло за дърво
  • Производител: Furniture Clinic
  • Модел: Дърво
  • Наличност: В наличност
18.40лв.

Датското масло е уникална комбинация от естествени масла, които проникват и засилват естествената красота на всички дървени повърхности


Подходящ за използване върху всички видове дървесина

Лесен за нанасяне и изсъхва бързо

Издръжлив: устойчив на вода и петна

Осигурява атрактивно, естествено, сатенено покритие


Нашето датско масло е създадено за грундиране, запечатване и финиширане на всяка дървена повърхност, както и повторно омасляване на дървесината за поддръжка. Тествана и доказана смес от естествени масла и смоли, тя прониква дълбоко екстериорната и интериорна дървесина и изсъхва, за да осигури твърд, издръжлив, но изключително атрактивен сатенен завършек.


Естественият завършек, осигурен с нанасянето на датско масло, осигурява водоустойчивост на всички голи дървета, като помага за намаляване на оцветяването и улеснява почистването и поддържането на дървесината. Това предпазва и повишава естествената красота на вашето дърво и не оставя повърхностен филм, който е раним или се драска при употреба. Невероятно универсално, датското масло може да се използва и като грунд преди боядисване или лакиране.


Отговаря на регулациите за продукти, които са в контакт с хранителните продукти, датското масло е идеално и за обработка на дървени мебели и прибори, използвани в кухнята и трапезарията, където контактът с храна, разливи и излагане на вода и други течности са честа опасност за незащитените повърхности.


ПОДХОДЯЩ ЗА:

Датското масло е напълно безопасно и високоефективно, когато се използва върху всички видове дървесина, включително дъб, тик, махагон и бор. Невероятно универсалната формула е подходяща и за използване както върху вътрешна, така и върху външна дървесина, подчертаваща красотата на естественото зърно в:


Мебели на закрито

Градински мебели

Кухненски шкафове, работни плотове и повърхности за приготвяне на храна

Дървени съдове

Необработена дървесина и обърната или резбована дървена дограма


ПОКРИТИЕ И СРОК НА ГОДНОСТ:


250мл ще третира приблизителна площ от 5м2

500мл ще третира приблизителна площ от 10м2

1000ml ще третира приблизително площ от 20m2