Датско масло за дърво

Датско масло за дърво

Датско масло за дърво

Датско масло за дърво

18.40лв.
  • Производител: Furniture Clinic
  • Модел: Дърво
  • Наличност: В наличност

Датското масло е уникална комбинация от естествени масла, които проникват и засилват естествената красота на всички дървени повърхности


Подходящ за използване върху всички видове дървесина

Лесен за нанасяне и изсъхва бързо

Издръжлив: устойчив на вода и петна

Осигурява атрактивно, естествено, сатенено покритие


Нашето датско масло е създадено за грундиране, запечатване и финиширане на всяка дървена повърхност, както и повторно омасляване на дървесината за поддръжка. Тествана и доказана смес от естествени масла и смоли, тя прониква дълбоко екстериорната и интериорна дървесина и изсъхва, за да осигури твърд, издръжлив, но изключително атрактивен сатенен завършек.


Естественият завършек, осигурен с нанасянето на датско масло, осигурява водоустойчивост на всички голи дървета, като помага за намаляване на оцветяването и улеснява почистването и поддържането на дървесината. Това предпазва и повишава естествената красота на вашето дърво и не оставя повърхностен филм, който е раним или се драска при употреба. Невероятно универсално, датското масло може да се използва и като грунд преди боядисване или лакиране.


Отговаря на регулациите за продукти, които са в контакт с хранителните продукти, датското масло е идеално и за обработка на дървени мебели и прибори, използвани в кухнята и трапезарията, където контактът с храна, разливи и излагане на вода и други течности са честа опасност за незащитените повърхности.


ПОДХОДЯЩ ЗА:

Датското масло е напълно безопасно и високоефективно, когато се използва върху всички видове дървесина, включително дъб, тик, махагон и бор. Невероятно универсалната формула е подходяща и за използване както върху вътрешна, така и върху външна дървесина, подчертаваща красотата на естественото зърно в:


Мебели на закрито

Градински мебели

Кухненски шкафове, работни плотове и повърхности за приготвяне на храна

Дървени съдове

Необработена дървесина и обърната или резбована дървена дограма


ПОКРИТИЕ И СРОК НА ГОДНОСТ:


250мл ще третира приблизителна площ от 5м2

500мл ще третира приблизителна площ от 10м2

1000ml ще третира приблизително площ от 20m2

СТЪПКА 1.

Преди употреба разклатете добре и се уверете, че повърхността, която ще се третира, е шлайфана гладка и е напълно чиста и суха преди нанасяне, като премахвате всички восъци, мръсотия или други замърсители.


За стари покрития върху дървото, уверете се, че предишните бои, восъци и лакове са отстранени. За да сте сигурни, че предишните покрития са напълно отстранени, просто избършете повърхността с вода. Ако водата продължава да се задържа по повърхността на дървения материал, повторете процеса на отстраняване.


СТЪПКА 2.

Нанесете датско масло обилно върху чиста кърпа без мъх и намажете върху повърхността, следвайки посоката на фладера. След като повърхността е обработена, оставете да проникне за две до три минути и избършете излишното масло със същата кърпа, използвана за нанасяне.


СТЪПКА 3.

Оставете да изсъхне за четири до шест часа и нанесете още два слоя върху дървесината. След първото покритие трябва да се нанесат още два слоя, като между всеки слой се оставя пълното време на изсъхване между четири и шест часа, за да се гарантира, че предишното нанасяне е напълно изсъхнало, преди да се приложи следващото.


Прилагайте отново веднъж годишно или при необходимост за зони с висока употреба.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
  • Лош
  • Добър

Отстъпка 5%

 

Свържи се с нас

0884 554 757 ;
0878 274 015 ;

Разреши проблема си

Имате нужда от помощ за възстановяване или петна

Безплатна доставка

За покупки над 100 лв

За нас

Ремонт и почистване на кожа

Ние покриваме всички аспекти
на пазара,
за да ви предложим най
качествените продукти
на най-конкурентни цени.

Компанията е основана през 2004 г., намира се в Североизточна Англия.
От тук Furniture Clinic произвежда уникална гама от продукти за почистване,
ремонт и възстановяване на кожа, използвани в много отрасли,
включително мебели, автомобили, дрехи, чанти и много други.
Обади се сега