МАСЛО ЗА ДЪРВО

МАСЛО ЗА ДЪРВО

МАСЛО ЗА ДЪРВО

МАСЛО ЗА ДЪРВО

21.60лв.
  • Производител: Furniture Clinic
  • Модел: Дърво
  • Наличност: В наличност
  • Подходящо за всички нелакирани дървени повърхности
  • Поддържа и защитава всички видове дървесина
  • Осигурява устойчива на вода и замърсяване бариера за защита от петна и лесно почистване
  • Идеален за използване в мебели за кухни и трапезарии


Furniture Clinic Wood Oil e предназначен за импрегниране и защита на голо дърво, както и за преовлажняване на дървесината, за да се поддържа и да се изгради защита. Дървеното масло може да се използва върху всички вътрешни и външни дървени повърхности и да се изсушава, за да осигури прекрасно сатенено покритие.

Wood Oil осигурява водоустойчивост на всички голи дървета, което помага да се намали оцветяването и да се улесни почистването и поддържането на дървото.

Treated kitchen cupboards

Защитената, водоустойчива бариера, осигурена от Wood Oil, го прави идеална за защита и поддръжка на дървените мебели, използвани в кухнята и трапезарията, където разливът и излагането на вода и други течности са честа опасност за незащитените повърхности.

ПОДХОДЯЩ ЗА:

Маслото за дърво е напълно безопасно за употреба при всички видове дървесина, независимо дали се намират в дома или външно.

Той е много подходящ за употреба върху дървени изделия, разположени в дома, включително мебели като кухненски шкафове, трапезни маси и столове, шкафове и маси за кафе и др.

ПОКРИВНОСТ И СРОК НА ГОДНОСТ

250ml покрива 5m2
 500ml покрива 10m2
 1 Litre покрива 20m2
 5 Litres покрива 100m2

Стъпка 1.

Почистете повърхността, за да премахнете всички замърсявания и да може дървото да изсъхне. Ако дървото е оцветено, изшкурете с фина шкурка, за да премахнете оцветяването. Уверете се, че повърхността е чиста от прах, като го избършете надолу с кърпа. 

Стъпка 2.

Нанесете Wood Oil върху  памучна кърпа и нанесете върху дървената повърхност по посока на жилките, оставете за няколко минути и избършете излишъка масло със същия плат. Оставя се да престои между 4-6 часа, за да може маслото да изсъхне. 

Ако нанасяте върху нетретирано дърво, нанесете 3-5 тънки слоя Wood Oil, позволете на предходния слой да изсъхне напълно преди да нанесете следващия. 

Стъпка 3.

Wood Oil трябва да се прилага веднъж годишно за поддръжка на мебели. За плотове, екстериорно дърво или други елементи силно използвани, Wood Oil трябва отново да се нанася по-редовно. Когато повърхността е надлежно защитена с Wood Oil течностите ще остават на повърхността под формата на капки; добра индикация за това кога Wood Oil е необходимо да се приложи отново е когато течности започнат да не се свиват на капка върху повърхността.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
  • Лош
  • Добър
Етикети:
МАСЛО ЗА ДЪРВО

Отстъпка 5%

 

Свържи се с нас

0884 554 757 ;
0878 274 015 ;

Разреши проблема си

Имате нужда от помощ за възстановяване или петна

Безплатна доставка

За покупки над 100 лв

За нас

Ремонт и почистване на кожа

Ние покриваме всички аспекти
на пазара,
за да ви предложим най
качествените продукти
на най-конкурентни цени.

Компанията е основана през 2004 г., намира се в Североизточна Англия.
От тук Furniture Clinic произвежда уникална гама от продукти за почистване,
ремонт и възстановяване на кожа, използвани в много отрасли,
включително мебели, автомобили, дрехи, чанти и много други.
Обади се сега