ПОЧИСТВАЩ ПРЕПАРАТ ЗА ДЪРВО

ПОЧИСТВАЩ ПРЕПАРАТ ЗА ДЪРВО Към продукта

ПОЧИСТВАЩ ПРЕПАРАТ ЗА ДЪРВО
  • Производител: Furniture Clinic
  • Модел: Дърво
  • Наличност: В наличност
19.20лв.

 Премахва никотинови натрупвания
 Премахва натрупвания от спрейове
 Премахва вакси
 Премахва мазнини
 Премахва петна от вода.

Wood Cleaner  е безопасен за дървесината .Подходящ за използване върху всички дървени повърхности. Лесен за употреба той е в състояние да премахне стари замърсявания. 

Съвременни дървени повърхности

Wood Cleaner е идеален за поддържане на чиста повърхност на всички съвременни облицовки от дърво и може да се използва за премахване на упорити, почистване на подови настилки, петна от храни и течности. 

Стари дървени повърхности

Както мебелите, така и подовите настилки с възрастта мръсотията попива на дълбоко и дори може да оцвети дървото, особено ако дървото не е било защитено. Wood Cleaner почиства в дълбочина, за да премахне упоритите петна и силно замърсяване. 

ПОДХОДЯЩ ЗА:

Wood Cleaner е формула на водна основа и така е напълно безопасна за употреба върху всички видове дървени повърхности, модерни и стари. Подходящ е за леко почистване на дървените повърхности, за да поддържа чист външен вид, но може да се използва и за дълбоко почистване на замърсена и замърсена дървесина.

Идеален за почистване на;

 Лакирани дървени повърхности
 Нелакирани дървени повърхности
 Ламинирани повърхности
 Домашни и градински мебели
 Дървени подове, ламинирани и декинг

Може да се разреди 2:1 (Wood Cleaner:вода) за регулярно почистване.

ПОКРИВНОСТ И СРОК НА ГОДНОСТ

Ако се държи на хладно и сухо място с капак плътно закрепен, Wood Cleaner има срок на годност до 5 години. В някои случаи, когато продуктът е бил сложен за дълъг период от време, без да се използва, той трябва да се разклати добре, преди да се постави върху дървото ви.