КОМПЛЕКТ ГРИЖА ЗА КОЖЕНИ ЧАНТИ

КОМПЛЕКТ ГРИЖА ЗА КОЖЕНИ ЧАНТИ

КОМПЛЕКТ ГРИЖА ЗА КОЖЕНИ ЧАНТИ

35.00лв.
 • Производител: Furniture Clinic
 • Модел: Чанти
 • Наличност: В наличност
 • Идеален за почистване и защита на всяка кожена чанта (с изключение на Набук и Велур).
 • Бърза и лесна употреба
 • Предлага достатъчно количество, за да се грижите за чантата в продължение на 2 години
 • Икономически изгоден


Комплектът за грижа за кожени чанти е създаден, за да почиства, подхранва и защитава всички меки и деликатни кожи, които се използват в луксозните  чанти по целия свят.


Комплекта съдържа:

 • 100мл Почистващ препарат за кожени чанти

 • 100мл Защитен крем за кожени чанти

 • Гъба и Кърпа

Комплектът се предлага с препарат за почистване на кожа и защитен крем за кожа. Ако вашата чанта или кожен артикул е чисто нова или не се използва, първото нещо, което трябва да направите, е да нанесете защитен крем. Това ще повиши защитата на чантата, за да се намали замърсяването и оцветяването, причинени от ежедневната употреба, като дъжд, разливи и износване.

След това на всеки три месеца почиствайте кожата с почистващият препарат, за да премахнете натрупването на мръсотия и отново нанесете защитния крем.

Мога ли да използвам Leather Handbag Care Kit на всякакъв тип кожена чанта?

Продуктите в комплекта са безопасни и ефективни, когато се използват върху всички кожи, дори деликатни и екзотични, като змийска кожа и т.н., освен Набук и Велур. Ако чантата ви е изработена от някой от тези два вида кожа, моля, използвайте нашия набор за грижа за чанта за Suede & NuBuck .


Продуктите в комплекта ще изсушат / вкоравят или ще повредят цвета на кожата ми?

Не, продуктите в комплекта не съдържат абразиви или разтворители, които биха могли да повредят, изсушат или избледнеят кожата ви. В по-голямата част от случаите продуктите действително имат противоположния ефект, чистят мръсотия, която обезцветява чантата и естествените масла в защитния крем, работи, за да подобри усещането и външния вид на кожата, като същевременно я предпазва от замърсяване и оцветяване.


Какво всъщност правят продуктите в комплекта?

Leather Ultra Clean за чанти е предназначен да изчисти мръсотия, замърсяване и оцветяване от кожени чанти, които могат да се появят по време на ежедневната употреба. Leather Protection Cream за чанти се използва, за да осигури силна, но невидима преграда върху повърхността на кожата, която е и водонепроницаема, като ефективно отблъсква петна и държи разливи по повърхността. Това предотвратява поглъщането на всякакви разливи или белези в кожата и позволява просто да ги избършете с едно докосване на Leather Ultra Clean за чанти.

По същество всичко е комплект за почистване, защита и поддръжка на любимите ви кожени чанти!


Искам професионален сервиз за чантата ми, да се ремонтира / почисти / възстанови предлагате ли тази услуга?

Да, разбира се, нашият сервиз за чанти, възстановява и почиства чанти за някои от най-влиятелните и престижни модни дизайнери и марки в света. Ние също така предлагаме същото ниво на обслужване на широката общественост. Ако искате да изпратите чантата си или да попитате за услугата / да получите оферта, моля свържете се с нас чрез тел.070020688


Имам няколко кожени дамски чанти, колко чанти ще изчисти и защити един Leather Handbag Care Kit ?

Един комплект обикновено е достатъчен, за да почисти и защити една чанта от средна големина, приблизително 8 пъти. Ако това се извършва на всеки три месеца, както се препоръчва, това ще покрие една чанта за около 2 години. Ако веднъж комплектът се използва за две чанти, то ще продължи около 1 година и така нататък. Чрез закупуване на един комплект за всяка чанта, която искате да почистите, защитите и поддържате, можете да гарантирате, че те са напълно защитени от замърсяване и мръсотия за 2 години, осигурявайки отлична стойност за парите.Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
 • Лош
 • Добър

Отстъпка 5%

 

Свържи се с нас

0884 554 757 ;
0878 274 015 ;

Разреши проблема си

Имате нужда от помощ за възстановяване или петна

Безплатна доставка

За покупки над 100 лв

За нас

Ремонт и почистване на кожа

Ние покриваме всички аспекти
на пазара,
за да ви предложим най
качествените продукти
на най-конкурентни цени.

Компанията е основана през 2004 г., намира се в Североизточна Англия.
От тук Furniture Clinic произвежда уникална гама от продукти за почистване,
ремонт и възстановяване на кожа, използвани в много отрасли,
включително мебели, автомобили, дрехи, чанти и много други.
Обади се сега