КОМПЛЕКТ ЗА ЛЕСНО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ ЦВЕТА НА КОЖАТА

КОМПЛЕКТ ЗА ЛЕСНО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ ЦВЕТА НА КОЖАТА Към продукта

КОМПЛЕКТ ЗА ЛЕСНО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ ЦВЕТА НА КОЖАТА
  • Производител: Furniture Clinic
  • Модел: Кожа
  • Наличност: В наличност
86.40лв. 72.00лв.

Комплектът за лесно възстановяване на цвета на кожата ви позволява идеално да почистите кожата, за да премахнете цялата повърхностна мръсотия, мазнини и замърсявания, и след това да възстановите цвета.

LEATHER ULTRA CLEAN

Безопасен за употреба, нежен почистващ препарат за кожа, който може да премахне дори най-трудните петна от кожата. Почистване с гъба, за да се образува пяна, която ще почисти дори и в порите на кожата.

LEATHER RE-COLOURING BALM

The Leather Re-Colouring Balm възстановява цвета на всички стари и нови кожени изделия. Предлага се в 21 цвята, формулирани за употреба върху кожа от тъмен до светъл нюанс. Той работи чудесно при изтъркани зони и които са били изложени на слънчева светлина или директна топлина, и е идеален за оцветяване на драскотини от котки и повторно оцветяване на изсъхнали и избледнели области. Оцветяващият балсам 100% се абсорбира в кожата ви, така че няма да оцветява  дрехите.

ГЪБИ И КЪРПИ

Почистваща гъба за нежно почистване на кожата и мека кърпа, за да нанесете балсама за оцветяване.

ЗАБЕЛЕЖКА: За драскотини, балсамът за оцветяване ще работи само ако драскотината е по-светла от тази на кожата, а ако драскотината е по-тъмна, ще ви трябва Leather Touch Up Kit.

ЗАБЕЛЕЖКА: За по-леки петна, Балсамът за оцветяване ще работи само ако е в състояние да попие в кожата - за да проверите това, сложете малка капка вода върху повредената зона и вижте дали тя ще попие. Ако кожата не е попиваща, ще ви трябва Leather Touch Up Kit (fза малки зони) или Leather Colourant Kit (fза по-големи зони). По-големи зони означава по-големи от топка за тенис.


Комплект за възстановяване на кожата може да се използва за различни кожени изделия, от мебели и интериор на автомобили до дрехи, обувки, чанти и дори кожени кожени изделия. Работи върху всички цветове на кожата и всички различни видове зърно.


 Анилинова и Полу-анилинова кожа
 Боядисана кожа
Намазнена кожа и кожа защитена с вакса

 Двутонова и антична кожа

ПОКРИВНОСТ И СРОК НА ГОДНОСТ

С тази специална оферта получавате достатъчно:

Почистете и възстановете цвета на триместен диван!

И двата продукта са специално обработени, за да се противопоставят на растежа на бактериите и могат да се ползват в срок от 5 години, ако се съхраняват на хладно и добре затворен капак.