КОМПЛЕКТ ЗА РЕМОНТ И БОЯДИСВАНЕ НА КОЖА

КОМПЛЕКТ ЗА РЕМОНТ И БОЯДИСВАНЕ НА КОЖА Към продукта

КОМПЛЕКТ ЗА РЕМОНТ И БОЯДИСВАНЕ НА КОЖА
  • Производител: Furniture Clinic
  • Модел: Кожа
  • Наличност: В наличност
88.70лв. 79.90лв.

Вземете комплекта за коригиране на кожата и комплекта за ремонт на кожата с този удобен пакет, идеален за решаване на редица малки ремонти.

  • Бърз и лесен за употреба
  • За увредени зoни не по-големи от топка за тенис
  • Всичко, от което се нуждаете, за да се справите с дребни ремонти на кожени изделия
  • Разходоефективно решение за професионални ремонти или заместители
  • Изчерпателни инструкции

Идеален за репариране или ремонт на зони с увреждания на кожата, които не са по-големи от приблизителния размер на топката за тенис, този комплект съдържа всичко необходимо за редица малки ремонти. The Leather Repair & Touch up Bundle Може да се използва за справяне с разкъсвания, дупки, драскотини и изгаряния, постигане на професионални стандартни ремонти и безпроблемно смесване с обкръжаващата кожа с помощта на оцветители и оттенъци, включени във всеки пакет.

The Leather Repair Kit е малък комплект, съдържащ всички продукти, необходими за бързо и лесно извършване на професионални ремонти на всяка повредена кожа. Независимо от нивото на вашия опит или техническите способности, които ще можете лесно да ремонтирате изрязвания, дупки, разкъсвания, драскотини.

След като се направи ремонта Touch Up Kit ще ви помогне да направите този ремонт невидим. Този комплект ще ви позволи да постигнете цвета на кожата, което ви дава професионален завършек.(Please note, for larger repairs, use our Leather Repair Kit followed by our Leather Colourant Kit). 

ПОДХОДЯЩ ЗА:

Leather Sofa, Armchair, Chairs and FurnitureLeather Car Seat or InteriorHandbagLeather Shoes, Boots or FootwearLeather Jacket or Clothing

The Leather Repair and Touch Up Bundle е подходящ за употреба върху кожени изделия с малки зони на повреди от всички видове, описани в описанието на продукта, върху мебели, интериори на автомобили, обувки, чанти и дрехи.

Подходящ за следните кожи;

tick Aniline & Semi-Aniline Leather
tick Pigmented Leather
tick Oil & Wax Pull Up Leather
tick BiCast Leather
tick Two Tone, Mottled & Antique Finished Leather

tick Artificial Leather

ПОКРИВНОСТ И СРОК НА ГОДНОСТ

Продуктите, предоставени в Leather Repair Ki, са достатъчни за ремонт на няколко малки зони на повреда или около 4-5 малки разкъсвания или изгаряния на цигари, например, за по-големи зони на повреда, покритието ще бъде намалено, както би се очаквало.

Покритието на комплекта за докосване ще зависи изцяло от размера и вида на повредите, които обикновено се използват, обикновено комплектът включва достатъчно, за да се справи с много случаи на незначителни повреди като малки драскотини или издрасквания, но може да покрива само един или два По-големи области на износване или оцветяване.

За по-големи области използвайте Leather Colourant Kit.

Всички предмети трябва да се съхраняват на хладно, сухо място, с капаци плътно закрепени, те да не се съхраняват при температури под 4ºC. Следвайки тези инструкции, продуктите в комплекта ще продължат години без никакво намаляване на производителността.