КРЕМ БОЯ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ ЦВЕТА НА КОЖАТА

КРЕМ БОЯ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ ЦВЕТА НА КОЖАТА Към продукта

  • Производител: Furniture Clinic
  • Модел: Кожа
  • Наличност: В наличност
38.00лв.

Leather Re-Colouring Balm обновява цвета на всички видове попиващи кожи - стари и нови. Има 21 цвята генерирани за използване върху кожа от тъмно към светло. 

Той работи чудесно в области с повторно оцветяване, които са били изложени на слънчева светлина или пряка топлина, и е идеален за оцветяване на котешки драскотини и повторно оцветяване на изсъхнали и затъмнени зони. Повторно оцветяване – балсама се абсорбира 100% във вашата кожа, така че няма да цапа дрехите ви. 

Забележка: След използване, цвета на кожените ви продукти след време отново ще почне да избледнява, но това може да бъде намалено чрез използването на Leather Protection Cream. Балсама обикновено се поставя веднъж на всеки три години. 

ЗАБЕЛЕЖКА: За драскотини Leather Re-Colouring Balmще работи само, ако драскотината е в по-светъл цвят от кожата.

NOTE: Ако кожата не е попиваща ще ви е необходим Leather Touch Up Kit (за малки зони) или Leather Colourant Kit (за по-големи зони ). 

ПОДХОДЯЩ ЗА:


Leather Re-Colouring Balm Може да се използва върху всички различни кожени изделия, от мебели и интериор на автомобили до дрехи, обувки, чанти и дори кожени кожени изделия. Работи върху всички цветове на кожата и всички различни видове зърно.


  Aniline & Semi-Aniline Leather
  Pigmented / Top Coat Leather
  Oil & Wax Pull Up Leather

  Two Tone, Mottled & Antique Finished Leather

ПОКРИВНОСТ И СРОК НА ГОДНОСТ

250ml Balm са достатъчни за:

Диван тройка!

Да се съхранява добре затворен на сухо и хладно място, срок на съхранение 5 години.