КОМПЛЕКТ ЗА БОЯДИСВАНЕ НА КОЖА

МАЛЪК КОМПЛЕКТ ЗА БОЯДИСВАНЕ НА КОЖА

МАЛЪК КОМПЛЕКТ ЗА БОЯДИСВАНЕ НА КОЖА

МАЛЪК КОМПЛЕКТ ЗА БОЯДИСВАНЕ НА КОЖА

48.00лв.
  • Производител: Furniture Clinic
  • Модел: Кожа
  • Наличност: В наличност

С Touch Up Kit можете да съчетаете цвета на всяка кожа, за да възстановите лесно малки участъци, където цветът е повреден или да покриете област, където е направен малък ремонт.

Също така подходящ за изкуствени кожи като винил.

Leather Touch Up Kit e създаден за възстановяване на малки щети по кожата съдържа 1 основен цвят и няколко допълнителни цветове, с които при смесване да получите точният цвят. Ако например диванът ви е тъмно кафяв, избирате комплект с тъмно кафяв цвят и с допълнителните 4 цвята в комплекта може да постигнете точният цвят на вашата кожа, така че след нанасяне на боята напрактика да не си личи, че мястото е ремонтирано.

ДРАСКОТИНИ & ПРОТЪРКВАНИЯ:

За драскотини просто ги оцветете с четка за боя или памучен тампон. За протърквания, внимателно изшкурете кожата, за да стане гладка, а след това нанесете боята върху гъба.

ЗАГУБА НА ЦВЯТ & ИЗНОСВАНЕ:

Ако кожата е груба, внимателно я шлайфайте, за да я направите гладка. След това нагласете цвета върху областта и оставете да изсъхне. За зони, по-големи от тенис топката, препоръчваме да използвате Leather Colourant Kit за да направите ремонта

ПЕТНА& РАЗЛИВИ:

Препарат за отстраняване на лак за нокти и други силни разтворители понякога премахват цвета от кожата, лесно с гъба нанесете боята отгоре и лакирайте


ПОДХОДЯЩ ЗА:The Leather Touch Up Repair Kit е подходящ за използване върху кожени изделия с малки зони на повреди от всички видове, описани в описанието на продукта, върху мебели, интериори на автомобили, обувки, чанти и дрехи.


Безопасен за употреба върху следните кожи;


  Aniline & Semi-Aniline Leather
  Pigmented Leather
  Oil & Wax Pull Up Leather
  BiCast Leather
  Two Tone, Mottled & Antique Finished Leather

 

ПОКРИВНОСТ И СРОК НА ГОДНОСТ

Обхватът на продукта, включен в комплекта ще зависи изцяло от размера и вида на повредите, които обикновено се използват, обикновено комплектът включва достатъчно, за да се справят с много случаи на незначителни повреди като малки драскотини или издрасквания, но може да покрива само един Или две по-големи области на износване или оцветяване.

За по-големи зони използвайте Leather Colourant Kit.

Съхранявайте на сухо и хладно място при температура над 5 градуса.


Внимание: Показаните цветове в палитрата са базови. Ако изберете бежов цвят и очаквате да съвпадне с вашият бежов цвят - има голяма вероятност да не съвпадне. Това е така, защото нюансите само на един бежов цвят са хиляди. Поради тази причина ние предлагаме сервиз за правене на точен цвят по ваша мостра, която може да ни изпратите по куриер или да ни я донесете на място.

  • 50мл основен цвят + 50мл бял и 3 x 15ml допълнителни цветове
  • 15мл Алкохол за почистване
  • 2х15ml мат и гланц лак
  • гъбка
  • инструкция

Първата стъпка е да се направи точен цвят. Специфични указания за съответствие на цветовете са осигурени с всеки комплект, за да се улесни постигането на съответствие между цветовете. Но ние ще ви дадем кратък обяснение, за да знаете как работи.

СТЪПКА 1.

Започнете, като нанесете малка капка от основния цвят върху кожата с памучен тампон

СТЪПКА 2.

Оставете го да изсъхне, след което оценете цвета. Ако е твърде тъмно, добавете светъл цвят (например бял) към микса, за да го изсветлите и т.н. Ако трябва да има повече крем, добавете малко количество жълто или тен - направете това, докато цветът съвпадне точно. Подробните инструкции, предоставени с комплекта, ви казват точно какво да правите.

СТЪПКА 3.

След това, след като сте постигнали перфектна цветова съвместимост, нанесете цвета върху щетите и изчакайте да изсъхне, за да се слее.

СТЪПКА 4

Лакирайте боядисаният участък - двата основни лака може да се смесват , за да постигнете блясъка на оригиналната кожа

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
  • Лош
  • Добър

Отстъпка 5%

 

Свържи се с нас

0884 554 757 ;
0878 274 015 ;

Разреши проблема си

Имате нужда от помощ за възстановяване или петна

Безплатна доставка

За покупки над 100 лв

За нас

Ремонт и почистване на кожа

Ние покриваме всички аспекти
на пазара,
за да ви предложим най
качествените продукти
на най-конкурентни цени.

Компанията е основана през 2004 г., намира се в Североизточна Англия.
От тук Furniture Clinic произвежда уникална гама от продукти за почистване,
ремонт и възстановяване на кожа, използвани в много отрасли,
включително мебели, автомобили, дрехи, чанти и много други.
Обади се сега