Комплект за възстановяване на градински мебели

Комплект за възстановяване на градински мебели Към продукта

  • Производител: Furniture Clinic
  • Модел: Дърво
  • Наличност: В наличност
96.00лв.

Съдържа пълния набор от продукти и всички аксесоари, необходими за пълно почистване, възстановяване и защита на вашите градински мебели, износени и изветрени дървени градински мебели.


  • Отстранете замърсяванията, мазнините и замърсяванията от всички градински мебели
  • Възстановяване, подобряване и съживяване на оригиналния цвят
  • Поддържа и защитава
  • Възстановява сивите и изветрени градински мебели
  • Убива мухъл и плесен

Нашият комплект за възстановяване на градински мебели включва всички продукти, аксесоари и инструкции, необходими, за да ви помогне да почистите и възстановите всичките си градински мебели. Комплектът съдържа:

500ml Teak Cleaner (концентрирана формула прави 3 литра)

500ml тиков избелител (концентрирана формула прави 1 литър)

500мл тиково масло

Почистваща четка

Абразивна подложка

Ръкавици

Възстановяването на вашата градинска мебел е процес от три части, който ще даде страхотни резултати; комплектът ще премахне сивата и изветрена дървесина, като възстанови оригиналния медено- кафяв цвят, убие мухъл и плесен и ще предпази повърхността от бъдещи атмосферни влияния.


1. Мръсотия  и промяна в цвета се отстраняват с помощта на нашия Teak Cleaner.

2. Цветът е допълнително посивял / има изморен вид, възстановете обратно към прекрасен цвят с помощта на Teak Brightener.

3. След това се нанася тиково масло, за да помогне за защита на дървесината от промяна в цвета, изсушаване и напукване.ПОДХОДЯЩ ЗА:

Специално проектиран за всички видове градински мебели. Превъзходен за тиково дърво, но може да се използва и за всички други видове дървесина на открито.


ПОКРИТИЕ И СРОК НА ГОДНОСТ:

Почиствашият препарат и избелителя са достатъчни за 72м2, а маслото ще покрие 10м2. За да поддържате дървесината си след първоначалното приложение, може да се наложи да закупите допълнително масло.

Като общо ръководство, с продукта в комплекта можете два пъти да почиствате, избелвате и омазвате градинска маса и четири стола, като остават много продукти, за да се справите с бъдещите работни места.