ПОЧИСТВАЩ ПРЕПАРАТ ЗА ДЪРВО

ПОЧИСТВАЩ ПРЕПАРАТ ЗА ДЪРВО

ПОЧИСТВАЩ ПРЕПАРАТ ЗА ДЪРВО

ПОЧИСТВАЩ ПРЕПАРАТ ЗА ДЪРВО

19.20лв.
  • Производител: Furniture Clinic
  • Модел: Дърво
  • Наличност: В наличност

 Премахва никотинови натрупвания
 Премахва натрупвания от спрейове
 Премахва вакси
 Премахва мазнини
 Премахва петна от вода.

Wood Cleaner  е безопасен за дървесината .Подходящ за използване върху всички дървени повърхности. Лесен за употреба той е в състояние да премахне стари замърсявания. 

Съвременни дървени повърхности

Wood Cleaner е идеален за поддържане на чиста повърхност на всички съвременни облицовки от дърво и може да се използва за премахване на упорити, почистване на подови настилки, петна от храни и течности. 

Стари дървени повърхности

Както мебелите, така и подовите настилки с възрастта мръсотията попива на дълбоко и дори може да оцвети дървото, особено ако дървото не е било защитено. Wood Cleaner почиства в дълбочина, за да премахне упоритите петна и силно замърсяване. 

ПОДХОДЯЩ ЗА:

Wood Cleaner е формула на водна основа и така е напълно безопасна за употреба върху всички видове дървени повърхности, модерни и стари. Подходящ е за леко почистване на дървените повърхности, за да поддържа чист външен вид, но може да се използва и за дълбоко почистване на замърсена и замърсена дървесина.

Идеален за почистване на;

 Лакирани дървени повърхности
 Нелакирани дървени повърхности
 Ламинирани повърхности
 Домашни и градински мебели
 Дървени подове, ламинирани и декинг

Може да се разреди 2:1 (Wood Cleaner:вода) за регулярно почистване.

ПОКРИВНОСТ И СРОК НА ГОДНОСТ

Ако се държи на хладно и сухо място с капак плътно закрепен, Wood Cleaner има срок на годност до 5 години. В някои случаи, когато продуктът е бил сложен за дълъг период от време, без да се използва, той трябва да се разклати добре, преди да се постави върху дървото ви.


Регулярно почистване

Разклатете добре бутилката. Напръскайте Wood Cleaner върху памучен плат и търкайте в дървото с кръгови движения. Мръсотията ще бъде поета от кърпата, когато това се случи, за да се предотврати разпространението на мръсотията обърнете кърпата от към чистата страна и продължете да почиствате. Упражняването на по-голям натиск може да се прилага при почистване на необработено дърво, тъй като дървесината е абсорбирала мръсотията се изисква по-агресивно търкане. 

Почистване в дълбочина

Разклатете добре бутилката. Напръскайте Wood Cleaner върху памучна кърпа и втрийте с натиск в повърхността. Това веднага ще отстранит замърсяването, но ако мръсотията е силно вкоренено може да се наложи да се използва шкурка, за дълбоко почистване на дървото. Напръскайте директно върху дървото и изтъркайте повърхността с шкурка. С това почистващо действие ще се образува  пяна, която ще абсорбира мръсотията. Избършете с памучна кърпа, за да се разкрие една прекрасна чиста дървена повърхност. 

Поддръжка

След почистване на дървото, трябва да го обработите с масло за дърво или восък. Ние разполагаме със собствена гама от отлични масла и восъци, които можете да изберете от нашият on-line магазин.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
  • Лош
  • Добър

Отстъпка 5%

 

Свържи се с нас

0884 554 757 ;
0878 274 015 ;

Разреши проблема си

Имате нужда от помощ за възстановяване или петна

Безплатна доставка

За покупки над 100 лв

За нас

Ремонт и почистване на кожа

Ние покриваме всички аспекти
на пазара,
за да ви предложим най
качествените продукти
на най-конкурентни цени.

Компанията е основана през 2004 г., намира се в Североизточна Англия.
От тук Furniture Clinic произвежда уникална гама от продукти за почистване,
ремонт и възстановяване на кожа, използвани в много отрасли,
включително мебели, автомобили, дрехи, чанти и много други.
Обади се сега