Препарат за премахване на петна и оцветяване по кожата

Препарат за премахване на петна и оцветяване по кожата Към продукта

Препарат за премахване на петна и оцветяване по кожата
  • Производител: Furniture Clinic
  • Модел: Премахване на петна
  • Наличност: В наличност
24.00лв.
  • Цветен трансфер от джинси и дрехи
  • Печатно мастило от вестници
  • Петна от натурални сокове и храна
  • Следи от стикери
  • Лак за нокти и боя


Leather Stain Remover е предназначен за премахване на петна от всички видове кожи с покритие, без да се причинява вреда на покритието. 
Продуктът е смес от леки разтворители, които заедно създават дълга молекулна верига, така че, когато се използва за премахване на петна, продуктът не е прекалено агресивен. Това може да се оприличи на топла и студена вода и начина по който молекулите се държат различно. 
Той е безопасен да се използва за всички видове кожа, с изключение на велур и набук, но допълнително трябва да се внимава, когато се използва върху  Bicast(кожа ламинирана с PVC покритие), Two Tone или фабрично изтъркани кожи. Ако имате абсорбиращ тип кожа, като анилин или Pull Up (това са кожи които са попиващи – за да установите дали кожата е попиваща направете следния тест – Капнете върху кожата няколко капки вода, ако тя попие, значи кожата е анилинова. Ако остане на повърхноста опитайте с чист спирт – ако има попиване или частично попиване – това е  Pull Up - кожа промазана с масло или вакса ) Leather Stain Remover няма да бъде толкова ефективен. Вместо това, използвайте Leather Degreaser за премахване на петна от тези типове кожа.

ПОДХОДЯЩ ЗА:


 

Leather Stain Remover за премахване на петна от всички елементи от кожа като мебели, интериори на автомобили, дрехи, обувки, чанти и всички други продукти от кожа.

  Aniline & Semi-Aniline Leather
  Pigmented Leather
  Oil & Wax Pull Up Leather
  BiCast Leather
  Two Tone, Mottled & Antique Finished Leather

ПОКРИВНОСТ И СРОК НА ГОДНОСТ

250ml Leather Stain Remover е достатъчен за обработката на 1 кв.м.

Да се съхранява добре затворен на хладно място.