Спрей Моп за почистване на подове

Спрей Моп за почистване на подове Към продукта

  • Производител: Furniture Clinic
  • Модел: Почистване
  • Наличност: В наличност
56.00лв.
  • 5 или повече 56.00лв.

МИКРОФИБЪРЕН СПРЕЙ МОП

 

Спрей моп за почистване на под за безопасно почистване на всички видове твърди подови настилки

 

Страхотен за твърда дървесина, ламинат, винил и плочки

Микрофибърна подложка абсорбира мръсотия, прах и бактерии

Гъвкава шарнирна глава за моп за лесно достигане до всички зони

Микрофибърна подложка за многократна употреба – пере се в пералня за по-лесно

Фин спрей за мъгла гарантира, че вашият под никога не е мокър

 

Относно спрей моп от микрофибър

Нашият спрей моп опростява почистването на подови настилки със своята въртяща се глава, икономично нанасяне на почистващия препарат и лесна употреба. След почистване няма бъркотия, просто отлепете подложката за моп и я поставете в пералнята, готова за използване следващия път. Използването на спрей моп има много предимства пред традиционното почистване на пода:

 

По-безопасно почистване със Спрей Моп

 

Използване на традиционен моп и кофа -  мокър под. Водата попива във фугите и може да доведе до тяхното подуване, което ще повреди пода. Спрей мопът елиминира този риск, като пръска контролирано количество почистващ препарат върху пода, като ви предпазва от накисване на пода и причиняване на щети. Това е особено важно за дървени и ламинирани подови настилки.

 

Икономично почистване със спрей моп

 

Spray Mop пръска малко количество почистващ препарат за под при всяко пръскане. Това го прави изключително икономичен по отношение на използването на почистващ препарат за под, тъй като вие нанасяте само точното количество почистващ препарат върху пода. Вие също използвате само това, което ви е необходимо, а останалото остава в резервоара, докато с традиционния моп и кофа трябва да изхвърлите мръсната вода накрая.

 

По-лесно почистване със Спрей Моп

 

Край на носенето на тежка кофа с вода. Просто напълнете резервоара на спрей мопа и ще имате достатъчно препарат за почистване на 100 m2 подова настилка. Това е достатъчно, за да почистите повече от цяла къща в Обединеното кралство (въз основа на средния размер на къщата).

 

Мопът има въртяща се на 360 градуса глава, така че можете лесно да го маневрирате около мебели и да влизате в труднодостъпни места.

 

Спрей моп за под 2в1

 

Спрей мопът има микрофибърна подложка, която може да се използва за изсушаване на подови настилки за улавяне на прах, мръсотия, косми от домашни любимци и трохи или да използвате функцията за пръскане за почистване на по-упорити петна.

 

Спрей моп от микрофибър е подходящ за:

Нашият спрей моп от микрофибър може да се използва върху всички видове твърди подови настилки:

 

Дърво (включително паркет)

Ламинат

Винил

Плочка

Камък

Порцелан

Бетон