ТЕЧЕН ОБЕЗМАСЛИТЕЛ ЗА КОЖА

ТЕЧЕН ОБЕЗМАСЛИТЕЛ ЗА КОЖА Към продукта

ТЕЧЕН ОБЕЗМАСЛИТЕЛ ЗА КОЖА
  • Производител: Furniture Clinic
  • Модел: ОБЕЗМАСЛИТЕЛ ЗА КОЖА
  • Наличност: В наличност
19.20лв.
  • Премахва мазни петна уникално и бързо
  • Лесен за употреба
  • Напълно безпроблемно, без  остатък от мазнина
  • Спестява време и пари


Liquid Leather Degreaser e обезмаслител - мощен нов продукт, разработен специално за справяне с мазни области. Той е невероятно ефективен при премахване на мазни петна от кожата. Специална смес от разтворители, които работят в дълбочина лесно изтегля мазнината на повърхността. 

Продукта може да се използва и за двата вида кожи  - пигментирани и абсорбиращи.

За силно замърсени зони:Както върху пигментираните, така и върху абсорбиращите кожи, първо трябва да се използва обезмаслителят, за да се разгради мазнината. Нашият стандартен обезмаслител за кожи (гел) трябва да се използва за извличане на мазнината от кожата, като първо се използва течен обезмаслител за течности по този начин позволява по-ефективно извличане на мазнината, отколкото при използване на гелообразен обезмаслител от само себе си ,

За по-леки повърхности / повърхностна мазнина:
Liquid Leather Degreaser ще премахне мазнината невероятно бързо, без да е необходимо да използвате допълнителни продукти или процедури. Просто използвайте абсорбираща кърпа, за да приложите продукта в засегнатата зона и да наблюдавате изчезването на мазнините!

Дали леки или тежки мазнини, независимо от вида кожа, с която работите, всичко това се равнява на ценни спестявания както за време, така и за пари за зает професионалист, като високоефективният характер на продукта гарантира, че няма компромис относно качество.


ПОДХОДЯЩ ЗА:

 

Leather Sofa

Leather Car Seat

HandbagLeather ShoesLeather Jacket
 

 Aniline & Semi-Aniline Leather

 Pigmented Leather

 Oil & Wax Pull Up Leather

 Two Tone, Mottled & Antique Finished Leather

 BiCast Leather

 Suede & Nubuck

ПОКРИВНОСТ И СРОК НА ГОДНОСТ

Liquid Leather Degreaser е продукт на базата на разтворител и трябва да се съхранява с капака плътно закрепен в хладна, суха среда. Ако се съхранява по този начин, той има срок на годност в продължение на години и няма да се изпари.

250ml са достатъчни за обезмасляването на един фотьойл.

1 литър е достатъчен за цяла кожена гарнитура.