ПОЧИСТВА ПЕТНА ОТ БОЯ И МАЗНИНА

ПОЧИСТВА ПЕТНА ОТ БОЯ И МАЗНИНА Към продукта

ПОЧИСТВА ПЕТНА ОТ БОЯ И МАЗНИНА
  • Производител: Furniture Clinic
  • Модел: Текстил
  • Наличност: В наличност
19.00лв.
  • Изцяло отстранява упоритите бои, масла, мазнини и мастило
  • Подходящи за употреба на практически всякакви тъкани, дори деликатни като вълна и коприна
  • Бърз и лесен за употреба
  • Идеален за мебели, дрехи и килими


Специален почистващ разтвор, който се използва за премахване на бои, масла, мазнини, мастило (включително постоянно мастило) и петна от боядисване на килими, дрехи и тапицерии. Това е разтворител на основата на разтворител и работи чрез емулгиране на петна, така че да може лесно да се абсорбира с парче плат.

ПОДХОДЯЩ ЗА:


Sofa, Armchair, Chairs and FurnitureCar Seat or InteriorHandbagShoes, Boots or FootwearJackets or Clothing

The 'Remove It' Paint, Oil, Dye & Pen Stain Remover' е подходящ за използване върху всякакви изделия, изработени от плат или текстил, включително; Мебели и тапицерии, дрехи, интериори за коли, чанти, обувки и килими. Той дори е безопасен за употреба върху деликатни продукти като вълна и коприна. Единствената тъкан, на която не бива да се използва, е платното Flock.

 Трансфер от дрехи

 Всякакви мазни петна

 Мастило

 Боя

ПОКРИВНОСТ И СРОК НА ГОДНОСТ

Обикновено една бутилка от 100 ml трябва да бъде достатъчна, за да се справи с няколко маркировки или петна. Въпреки това покритието може да се увеличи или намали в зависимост от размера и упоритостта на следените петна.

Ако се съхранява на хладно, сухо място, с капак плътно закопчан, това ще продължи години, по отношение на неговия ефективен, използваем живот. Препоръчва се в случаите, когато продуктът седи на рафта за дълъг период от време, без да се използва, да се разклаща добре, преди да се приложи върху оцветена зона.