ПОЧИСТВА ПЕТНА ОТ ЧЕРВЕНО ВИНО И КЪРИ

ПОЧИСТВА ПЕТНА ОТ ЧЕРВЕНО ВИНО И КЪРИ Към продукта

ПОЧИСТВА ПЕТНА ОТ ЧЕРВЕНО ВИНО И КЪРИ
  • Производител: Furniture Clinic
  • Модел: Текстил
  • Наличност: В наличност
19.00лв.

ЗА ПРОДУКТА


Специализирано почистващо средство, което се използва за премахване на петна от червени вина, къри, пикантни напитки и плодови сокове от килими, дрехи и тапицерии. Почистващото средство може да промени цвета на петна, докато го почиствате, това е нормално и уникалният начин, по който продуктът работи! Запомнете: Също така е напълно безопасно да се използва върху деликатни материи като коприна и вълна.


red wine spill

Премахване: Червено вино, Curry & Drinks Remover за петна е продукт на водна основа и така не е опасен и незапалим. Той не съдържа разтворители или абразиви и е нежен към кожата.


ПОДХОДЯЩ ЗА:


Sofa, Armchair, Chairs and FurnitureCar Seat or InteriorHandbagShoes, Boots or FootwearJackets or Clothing

Remove it!  се използва за всички килими, тапицерии, дрехи, мебели, чанти, обувки или всякакви други предмети, изработени от плат, платно или текстил, включително деликатеси като коприна и вълна. Това е идеалното решение за борба с петна като:

 Червено вино

 Газирани напитки и кока кола

 Натурални сокове

 Къри

ПОКРИВНОСТ И СРОК НА ГОДНОСТ

Ако инструкциите са спазени правилно, 100ml от Red Wine, Curry & Drinks Stain Remover трябва да са достатъчни, за да се справят с няколко средни размера петна, свързани с напитки и къри.

Ако се съхранява на хладно, сухо място, с капак плътно закрепен, червеното вино, Curry & Drinks Stain Remover ще издържи години от гледна точка на ефективния и използваем живот. Препоръчва се в случаите, когато продуктът седи на рафта за дълъг период от време, без да се използва, че се разклаща добре, преди да се приложи върху оцветена зона.