Препарат премахващ миризма на урина

Препарат премахващ миризма на урина Към продукта

Препарат премахващ миризма на урина
  • Производител: Furniture Clinic
  • Модел: Почистване и обезмирисяване
  • Наличност: В наличност
24.00лв.

Усъвършенствана формула срещу урина - чисти неутрализира и дезодорира урина при пряк контакт. В допълнение към неутрализиране на миризмата, също така предотвратява оцветяване от урина, при навременно третиране на петното. Напълно безвреден за хора и животни.


Използвайте за отстраняване на урина, миризма и петна от: 

- Деца

- Котки

- Кучета

- Всички други домашни любимци и животни

- Всички други петна и миризма на урина 

Времето няма значение - естеството на това как работи продуктът и химическата формула на урината означава, че той ще  изкорени миризмата независимо от времето.

Школа за обучение на домашни любимци? - Възползвайте се от нашата оферта за Bumper Pack и вземете 3х 500ml бутилки само за 58 лв, масивна 23% икономия!


ПОДХОДЯЩ ЗА:
Urine remover е идеално средство за премахване на миризмите на всеки елемент, включително; Мебели, интериори на автомобили, чанти и аксесоари, обувки и дрехи.

 Кожа
 Дърво
 Килими, тапицерии, дрехи, дамаски, вълна и коприна
 За всички твърди и меки повърхности

ПОКРИВНОСТ И СРОК НА ГОДНОСТ

Нашият стандартен размер (500мл) е повече от достатъчно, за да премахнете многобройните петна от урината, тъй като е необходимо само малко количество.

Съхраняван на хладно, сухо място с плътно прикрепен капак, уредът за отстраняване на урината ще продължи от години по отношение на ефективния срок на годност.