WOOD WAX & POLISH вакса за дърво

WOOD WAX & POLISH вакса за дърво Към продукта

WOOD WAX & POLISH вакса за дърво
  • Производител: Furniture Clinic
  • Модел: Дърво
  • Наличност: В наличност
21.60лв.

Натуралната формула не съдържа никакъв силикон.

Обогатен с пчелен восък, карнауба восък и портокалово масло

Предпазва от изсушаване и разваляне

Подходящ за лакирана е нелакирана дървесина


описание

Продукта е идеален за обработка на лакирана е нелакирана дървесина. Той е специално създаден, за да помогне за запазването и предотвратяването на изсъхването и избледняването на дървесината и с добавени кондициониращи масла, активно подхранва вашата дървесина, като същевременно подобрява естествената красота и дълбочина на фладера. Естественият пчелен восък и восък Carnauba също предлагат превъзходно защитно покритие. Формулата е обогатена с портокалово масло за приятен ароматен завършек. Препарата може да се използва на всички дървени повърхности, включително готови и незавършени дървени материали и е подходящ както за антики, така и за модерни предмети. Създаден, за да върне живота на стари, избледнели и уморени дървени повърхности, той трябва да се използва винаги, когато дървесината започне да изглежда суха и избледняла, препоръчва се поне веднъж месечно.


Подходящ за

Продукта е подходящ за използване както в готова, така и нелакирана дървесина, включително мебели, подови настилки, антики и всички други дървени предмети.


Той не е предназначен за употреба върху дървени съдове или повърхности за приготвяне на храни, за това, моля, вижте нашия Кондиционер и масло за дървени дъски за рязане.


Покритие и срок на годност

Веднъж отворена употреба в рамките на 3 години.


Съхранявайте между 5 и 25 градуса по Целзий.