ЗАЩИТЕН КРЕМ ЗА КОЖА Leather Protection Cream

ЗАЩИТЕН КРЕМ ЗА КОЖА Leather Protection Cream Към продукта

ЗАЩИТЕН КРЕМ ЗА КОЖА Leather Protection Cream
  • Производител: Furniture Clinic
  • Модел: ЗАЩИТЕН КРЕМ ЗА КОЖА
  • Наличност: В наличност
19.50лв.
  • 100 или повече 19.50лв.

Leather Protection Cream е крем на водна основа, той се използва за защита, подхранване и възстановяване на аромата на стари и нови кожени изделия.

При използване на кожата,потта и мазнината от тялото ни бавно започват да атакуват кожата, което води до обезцветяване, напукване и лющене на кожата. Тези щети могат да се видят при повечето мебели, където човек обляга ръцете и главата си, на волана за кола или на яката на якетата, където се появяват тъмни и лепкави петна.

Leather Protection Cream осигурява усъвършенствана технология за предпазна бариера, която отблъсква мазнините и потта от кожата  което помага да се предотврати появата на горепосочените проблеми.

Бариерата, нанесена върху кожата, също така ще задържи общата мръсотия и замърсяване на повърхността, което ще направи кожата много по-лесна за почистване и грижа за нея, като допълнителният бонус ще бъде и спирането на оцветяване от дрехите да проникне в лака на кожата. Това позволява оцветяването да се почиства, като се използва "Leather Ultra Clean", за разлика от нуждата от специализирана фирма за почистване.

Бариерата също така помага да се спре  износване на защитният лак на кожата; Като използвате кожа, причинявате триене, което бавно започва да износва коженото покритие. Защитният крем действа като преграда между кожата и околната среда, което спомага за предотвратяване на преждевременно износване.

Leather Protection - Protective Barrier
Тук можете да видите как защитната бариера е държи течността на повърхността, докато без предпазния крем,  течността е попила, причинявайки петна.

Leather Protection Cream може да се използва върху всички различни кожени изделия, от мебели и интериор на автомобили до дрехи, обувки, чанти и дори кожени кожени изделия. Работи върху всички цветове на кожата и всички различни видове зърно.