Заздравител за кожа

Заздравител за кожа Към продукта

Заздравител за кожа
  • Производител: Furniture Clinic
  • Модел: Заздравител за кожа
  • Наличност: В наличност
15.00лв.

Leather Binder има две основни приложения,

1. Да се прилага върху силно напукана кожа преди да се използва flexfil, за да се укрепи повърхността.
2. Да се оправят малки несъвършенства в кожата, като например драскотини.
Leather Binder е тънка течност, която може да се използва за укрепване на кожата, където повърхността е наранена, причинявайки напукване на кожата. Leather Binder попива в кожените влакна, като ги държи плътно заедно, създавайки много по-здрава кожена структура. Тази по-силна структура значително подобрява якостта на опън на кожата, което прави по-лесно ремонта на кожата и дава по-добри крайни резултати. Това е тествано на наранена кожа, която лесно можеше да се разкъса на ръка, но когато го покрихме с Leather Binder, не успяхме да разкъсаме кожата след това.

ЗАЩО Е ВАЖНО?

Това ви дава увереност, че когато направите ремонт, знаете, че ще издържи във времето. Например, ако току-що сте използвали flexfil, ще получите страхотен ремонт, но може би няма да издържи достатъчно дълго. Не защото Flexifil не е достатъчно добър, а защото кожата под него е слаба - кожата може да се разкъсва, а не филъра. С помощта на Leather Binder първо си гарантирате много по-дълъг живот на ремонта.

Leather Binder също прави възможно шкуренето по-лесно на износена кожа. Чрез укрепването на влакната можете да шкурите кожата надолу, която в противен случай щеше да се нарани още повече, докато я шлайфате.